KÜLFÖLD
Elvesztette rágalmazás címén indított sajtóperét James Dyson brit milliárdos nagyvállalkozó
Elvesztette a Daily Mirror című brit napilap kiadója ellen rágalmazás címén indított sajtóperét Sir James Dyson brit milliárdos nagyvállalkozó.
Fél év alatt 125 ezer embert vesztett az ukrán hadsereg az oroszok szerint
Az orosz csapatok az ukrajnai „különleges hadművelet” során kedvezőbb pozíciókat foglalnak el, és minden irányban kiterjesztik az ellenőrzésük alá vont zónákat.
Megnyitották az Erdély és Moldva közötti gépkocsiforgalmat kiszolgáló bethleni körgyűrűt
Az 1,2 kilométer hosszú körgyűrű a Kolozsvár és Dés irányából Beszterce és Moldva irányába tartó gépkocsiforgalmat szolgálja ki.
A hivatalos végeredmény megerősítette a holland Szabadságpárt választási győzelmét
A Szabadságpárt megkettőzte támogatottságát a legutóbbi, 2021-es választási eredményéhez képest, novemberben 2,5 millió ember szavazott rá.
Rekordszámú résztvevője van az ENSZ idei éghajlatváltozási csúcstalálkozójának
A műszaki és biztonsági személyzettel együtt 104 ezer embernek lesz bejárása a tárgyalásokra kijelölt „kék zónába”, valamint az államok és a szervezetek pavilonjaiba.
Paraguayban elbocsátottak egy magas rangú tisztviselőt, mert nem létező országgal írt alá megállapodást
Paraguayban elbocsátottak egy magas rangú tisztviselőt, mert egy nem létező ország állítólagos képviselőivel írt alá egy olyan memorandumot, amely diplomáciai kapcsolatok létesítését szorgalmazta a felek között.
Az olaszok nyolcvan százaléka érzi úgy, hogy az ország hanyatlik
Az olaszok 60 százaléka tart világháborútól, és 50 százalék gondolja úgy, hogy Olaszország nem képes katonai védelmet biztosítani a lakosságnak.
ENSZ: Valódi tűzszünetre van szükség a Gázai övezetben
António Guterres, az ENSZ főtitkára pénteken sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy a Gázai övezetben véget ért a tűzszünet és folytatódnak a harcok.
Kémműholdja felbocsátása miatt újabb szankciók sújtják Észak-Koreát
Az új szankciók hatálya alá esnek az Észak-Korea fegyverexportjának mintegy feléért felelős Green Pine Associated Corporation iráni és kínai képviseletének ügynökei is.
Az amerikai ügyészség szerint a szikh vezetők elleni merényletek tervezett gyilkosságsorozat részei voltak
Az ügyészség szerint az elkövetők célja az volt, hogy június 29-ig legalább négy embert megöljenek a két országban, majd ezt követően még többet.
2023. december 1. péntek, Elza napja
Élő adás
Nézze élőben a Magyar Televízió csatornáit, vagy hallgassa kedvenc rádió csatornáját!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nézem meg